[...] przed treningiem - większa siła ? 1/2 - po treningu. Co do rozpiętek - masz 100% rację. Jak sztangielki mam już praktycznie na samej górze, to chwyt zamknięty mam raczej do środek, aniżeli podchwyt. Czyli lekko nadgarstki powinny być odchylone na zewnątrz, żeby cały czas trzymać podchwyt? Zapomniałem jeszcze jeden kwestii, co do pompek. Trochę [...]
[...] Ponieważ jako acetat wywołuje on bóle w miejscu iniekcji częściej przez kulturystów używany jest w formie enantatu. W USA panował długi czas tzw. kult Primobolanu, ponieważ środek ten posiada silną aktywność anaboliczną i nie aromatyzuje (nie ciągnie wody). Dlatego używany jest on w USA jak i Europie Zachodniej szczególnie przed zawodami. Przy [...]
[...] tak jak to ma miejsce w przysiadzie w podnoszeniu ciężarów. Natomiast w przysiadzie, kont pochylenia MUSI być większy jako że sztanga jest opuszczona niżej, przesuwa się środek ciężkości, skracają się dzwignie. W celu zachowania równowagi całego układu oraz sztangi powyżej środka ciężkości zawodnika, w lini pionowej łączącej sztangę, kolan, [...]
1. Jak wygląda toksycznośc trrenu dla wątroby? 2. Czy skoro tren powoduje powstanie nowych receptorów androgenowych , których większa liczba oznacza brak warunków dla tłuszczu to jesli teraz mam skłonnosci do zalewania , to bo takim cyklu już ich mieć nie pwoinienem? 3. Czy po cyklu trenem mozna jeszcze brać coś słabszego jak boldenon czy to juz [...]
Na polskiej stronie a4 takich sytuacji to ze swieczka szukac. Jest tak zaj**ana ze nie wazne czy srodek nocy czy dzien, nie ma szans by sie rozpedzic do 200.
[...] na grill (tylko go nie zgniataj bo wypłynie) albo najszybciej na patelnię, można nieco tłuszczu dać ale niekoniecznie. I smażę na wolnym ogniu aż zmięknie całkiem, tak żeby środek był "płynny" i się rozlewał. Najlepsze, z żurawiną taką do mięs, ale jak nie mam (a nie mam akurat), to jem z pomidorem po prostu. Jak chcesz to można pieprz, zioła [...]
[...] na grill (tylko go nie zgniataj bo wypłynie) albo najszybciej na patelnię, można nieco tłuszczu dać ale niekoniecznie. I smażę na wolnym ogniu aż zmięknie całkiem, tak żeby środek był "płynny" i się rozlewał. Najlepsze, z żurawiną taką do mięs, ale jak nie mam (a nie mam akurat), to jem z pomidorem po prostu. Jak chcesz to można pieprz, zioła [...]